Ειδήσεις - Ανακοινώσεις - Δημήτριος Γεωργάς Δικηγόρος - Αστικολόγος

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Ειδήσεις - Ανακοινώσεις

Ειδήσεις - Άρθρα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧ. ΓΕΩΡΓΑΣ
Αστικολόγος - Δικηγόρος
στον Άρειο Πάγο

Περισσότερες πληροφορίες

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία του γραφείου μας και ειδήσεις νομικού ενδιαφέροντος.

 
 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ σχετικά με την επιχειρούμενη διδασκαλία για τις "έμφυλες ταυτότητες" στα Γυμνάσια της Χώρας.

Ακολουθεί επώνυμη επιστολή διαμαρτυρίας, που εστάλη στο Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με την επιχειρούμενη διδασκαλία στα Γυμνάσια περί "έμφυλων ταυτοτήτων". Όποιος επιθυμεί, μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα το κείμενο, ώστε να στείλει παρόμοια επιστολή στο Υπουργείο.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ. ΓΕΩΡΓΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΑΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ
Βενετοκλέων 19
Ρόδος 851 00
Τηλ. 22410-27309
E-mail address: ########
@yahoo.gr

Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας

Κύριε Υπουργέ

Σας αποστέλλω αυτή την επιστολή για να διαμαρτυρηθώ έντονα και να εκφράσω την οργή και αγανάκτησή μου για την επιθυμία σας να διδαχθούν υποχρεωτικά τα παιδιά μας, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.iep.edu.gr/index.php/el/fakelos-ekpaideftikoy-ylikoy-2016-2017, τα σχετι-κά με τις «έμφυλες ταυτότητες» όπως ευφυώς και καινοφανώς τις ονομάζετε, ή transsexual όπως είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ο όρος.
Επειδή πλέον η επίθεσή σας στις βασικές οργανωτικές και αξιακές δομές της κοινωνίας μας, που μας επιτρέπουν να επιβιώνουμε ως έθνος και ανάγονται σε ιστορία χιλιάδων ετών, μεταξύ των οποίων και ο θεσμός της οικογένειας και των ηθικών αρχών που μεταλαμπαδεύονται από γενεά σε γενεά, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και είναι προφανές ότι αποσκοπούν σε ισοπέδωση και εξαφάνιση των αξιακών βάσεων που μας επέτρεψαν ως Ελληνισμό να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την ταυτότητά μας στα βάθη των αιώνων, νιώθω την ανάγκη, ως Έλληνας πολίτης και γονέας μιας θυγατέρας 13 ετών που φοιτά στην Α΄ Γυμνασίου, να σας υπενθυμίσω τα βασικά που θα έπρεπε και εσείς να γνωρίζετε και που προκύπτουν ευθέως, τόσο από την κοινή γνώση της γλώσσας μας όσο και από τις διατάξεις του Συντάγματός μας και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).
Σύμφωνα με τον ορισμό του μεγάλου δάσκαλου Μπαμπινιώτη:
Ανώμαλος, -η, -ο. 1. Αυτός που παρεκκλίνει από ό,τι θεωρείται φυσιολογικό, ομαλό: ~ κατάσταση / πολιτικός βίος / σεξουαλική ζωή ΑΝΤ ομαλός, κανονικός, νορμάλ. 2. Ανώμαλος (ο), ανώμαλη (η) (α) πρόσωπο που έχει ερωτική ζωή η οποία παρεκκλίνει από αυτήν που θεωρείται φυσιολογική (π.χ. παιδεραστής, επιδειξίας κλπ.) ΣΥΝ διεστραμμένος, βιτσιόζος (β) (καταχρ) για πρόσωπο με αλλοπρόσαλλη, ανισόρροπη συμπεριφορά. 3. Αυτός που χαρακτηρίζεται από έλλειψη κανονικότητας: ~ ρυθμοί (Γ. Μπαμπινιώτη, Β΄ Έκδοση, Β΄ Ανατύπωση, 2005, σελ. 216).
Περαιτέρω, το άρθρο 16 § 2 του Συντάγματός μας ορίζει...


Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή εδώ...


 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Τρίτη 27/01/2015 βρισκόμαστε πλέον στο νέο γραφείο μας, στην οδό Βενετοκλέων 19 & Καναδά, στον 2ο όροφο, άνωθεν της υπεραγοράς Πάππου.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού